Molukse buurt- Maastricht
 
Moetiara Maloekoe

Programma Meer Bewegen

 • Inner Strenght Training
  We willen de mensen op een laagdrempelig/beginners niveau kennis laten maken met onze vorm van training. We trainen de mensen op kracht, uithoudingsvermogen, balans en efficiënte bewegingspatronen.Het niveau is zodanig dat iedereen kan meedoen. Ook als je een beperking hebt kun je meedoen en zoeken we samen naar oefeningen die goed uit te voeren zijn.
 • Massage
  De Oosterse Ontspanningsmassage is een onderdeel van SQORE. De massage wordt aangeboden op een massagestoel of massagetafel en is bedoelt voor iedereen. We masseren met kleding aan. De massage is niet klachtgericht maar dient puur ter ontspanning en vooral om ruimte te maken in het lichaam en ook in het hoofd.
 • Mindfulness
  Bij Mindfulness kun je leren hoe je met je geest het lichaam kunt ondersteunen voor een betere gezondheid, rust en levensvreugde. Mindfulness kan door iedereen toegepast worden, hier is geen leeftijd aan gebonden. Deze les wordt verzorgd door Christopher Rieder.
 • Pencak Silat
  Pencak Silat o.l.v. Henry Otgaar is een Indonesische zelfverdedigingskunst dat zich bezighoudt met het streven naar een nobel karakter en naar het zuivere en authentieke in de Pencak Silat. Iedereen is welkom bij Pencak Silat!
 • Tai Chi
  Tai Chi wordt gezien als een hele goede manier om je lichaam en geest weer tot rust te brengen. Tai Chi heeft de volgende doelen: lichaamsbewustzijn verbeteren, stabiliteit vergroten, balans versterken, ontspannen in het leven staan en concentratie opbouwen. Tai Chi is ook zeer toegankelijk voor mensen met lichamelijke klachten en de 55-plussers. De Tai Chi les wordt verzorgd door Kierty Verbooy.
 • Kinderen in beweging: “De Apengroep”
  Door goed in je vel te zitten sta je vanzelf in je kracht. In de Apengroep wisselen wij dierenbewegingen af  met koprollen, trappen en stoten. We maken samen lawaai en soms zelfs muziek. Door plezier en ontspanning ontstaan beweging en ritme. En zo leren de volwassenen de apen trucjes en technieken. En de apen de volwassenen weer te bewegen vanuit onbevangen vrijheid.
 • Yoga
  Deze training o.l.v. Jeannette Verbooy-Tatipata heeft verschillende uitgangspunten: ontspanning, stressvermindering, rust en balans. Naast alle fysieke voordelen wordt verbetering van de aandacht en de concentratie merkbaar en ontwikkelt Yoga stabiliteit, evenwichtigheid en zelfvertrouwen. Yoga is goed voor iedereen!
 • Zelfverdediging voor vrouwen
  Deze les wordt verzorgd door Alice Wellum en heeft als doel om de lichamelijke en geestelijke kracht van vrouwen te ontwikkelen. De training is situatie gericht en draait niet enkel om de technieken maar ook om de state of mind. Alle dames vanaf 16 jaar zijn van harte welkom om te ontdekken hoe sterk ze eigenlijk zijn!