Molukse buurt- Maastricht
 
Moetiara Maloekoe

Gymnastiek voor het Brein

Creatief bezig zijn is goed voor het brein!

Wees welkom bij deze workshop, welke aansluit op de 50 plus beweeggroep maar toegankelijk is voor iedereen. Wil je graag creatief bezig zijn, een keer iets anders doen of het gewoon een keertje uitproberen? Dat kan! 
1x per maand vinden deze workshops plaats in de keukenzaal van de stichting. Elke workshop gaan we met een ander materiaal en/of techniek aan de slag.

Creatief bezig zijn activeert het brein. Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken in Europa en Amerika die dit bevestigen. Tijdens creatieve bezigheden leert men beter kijken, herkennen en probleemoplossend denken, daarnaast werkt het ook nog ontspannend wat weer een gunstig effect heeft op de algehele gezondheid. Door ‘Gymnastiek voor het Brein’ aan te bieden hopen we mensen te leren om hun brein op een andere manier te activeren. Tijdens deze lessen komen verschillende zaken aan bod zoals tactiliteit, het voelen van verschillende materialen en het prikkelen van de neuronen en zenuwen in de handen, kijken/waarnemen en dat omzetten in beeld, ruimtelijk denken en het spelenderwijs ontdekken van vorm en kleur.

Kosten €5,-
Graag van te voren aanmelden ivm materiaal bestellen.
via info@moetiaramaloekoe.com
of bij de docente van de 50 plus groep Jeannette Verbooy – Tatipata