Molukse buurt- Maastricht
 
Moetiara Maloekoe

EQ-Ladies Day

Na een zonnige actiedag kunnen we met gepaste trots het eindbedrag bekend maken :
€1781,-
Dat is maar liefst 127% van het streefbedrag! Dit had allemaal niet gekund zonder de inzet van alle vrijwilligers!
Bedankt voor de inzet en alle donaties voor Pink Ribbon!!

De officiële actiepagina blijft nog zeker tot eind november actief, voor ieder die nog iets wilt doneren of meer informatie wilt over de actie.
klik HIER om naar de officiele actiepagina voor Pink Ribbon te gaan.

Stichting Moetiara Maloekoe en EQuilibrium Maastricht zetten zich in voor Pink Ribbon door een Ladies Day te organiseren op zaterdag  6 oktober .

Tijdens deze dag zamelen we geld in d.m.v. het geven van verschillende workshops op donatie basis. Denk aan Yoga, Zelfverdediging voor vrouwen door vrouwen, Tai Chi en nog veel meer, daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden voor de dames om zich te ontspannen door bijvoorbeeld ontspanningsmassages, het bezoeken van het mini-marktje en er zijn hapjes en drankjes om er een geslaagde en gezellige dag van te maken.

In de wijk en de praktijk komen we veel vrouwen tegen die met de gevolgen van borstkanker te maken hebben. Hun verhalen zijn vaak inspirerend en soms ook confronterend, zeker als je weet dat 1 op de 7 vrouwen ermee te maken krijgt. Naar ons idee zijn dat er teveel en daarom zetten we ons graag in voor het goede doel!
De officiële actie pagina is te vinden via de website van Pink Ribbon. Klik hier om naar de actie pagina te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de actie? Volg ons dan op Facebook en meld je aan voor het FB event, dan weet je zeker dat je de laatste u

pdates ontvangt. Mocht je niet kunnen wachten tot 6 oktober met doneren, dan staat er alvast een donatie-potje in de EQ-dojo voor je klaar. Liever online doneren? Dat kan via de actiepagina.

Wij hopen op een geslaagde dag met een mooi eindbedrag voor Pink Ribbon. Alle dames zijn zaterdag 6 oktober van harte welkom in de EQ-dojo en het Stichtingsgebouw van Moetiara Maloekoe.