Molukse buurt- Maastricht
 
Afbeeldingen

EQ-Ladies Day voor Pink Ribbon

6 oktober is er in en om het Stichtingsgebouw een Ladies Day waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon gaat.  Nodig al je vriendinnen uit en kom ook! Laten we er samen een mooi dag van maken voor Pink Ribbon.

Wist je dat: Maar liefst 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Elk jaar overlijden er in Nederland nog steeds meer dan 3.000 mensen (99,2% daarvan is vrouw) aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er elke dag ongeveer 9.

#voorPinkRibbon

 

Gezocht vrijwilliger voor volkstuinproject

Heeft u groene vingers? Toe aan ontspanning door het wroeten in de aarde en het zien groeien van wat u geplant heeft?

De Stichting is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in het volkstuin project.
Dit project is opgestart om groenten en fruit te kweken die worden gebruikt door zowel de mannen als vrouwen groepen. Wat aan oogst overblijft word verdeeld onder mensen die
te weinig te besteden hebben om verse groenten en fruit te kunnen bekostigen.
Naast groenten en fruit worden er ook bloemen gekweekt, deze worden gebruikt voor het bloemschikken binnen de stichting.

Wat we zoeken is een man/vrouw die tijd heeft om af en toe de handen flink uit de mouwen te steken en samen met beheerder Sjef de tuin in de Heeg te onderhouden. Uren zijn in overleg. Of u nu maar eens in de zoveel tijd een uurtje kan besteden of wekelijks een aantal uur kan, alle hulp is welkom!

Interesse? Neem contact op met beheerder Sjef.