Zijdelings

Acroyoga voor kinderen 7+ 14 November

In Acroyoga worden elementen uit de acrobatiek en de yoga gecombineerd. Op een speelse manier werken we toe naar het uitvoeren van acrobatische kunstjes waarbij respect voor ieders kwaliteiten voorop staat en er voor elk kind een rol is weggelegd. 

Sommige oefeningen worden alleen uitgevoerd, zoals koprollen, radslag en handstandtraining. Voor andere oefeningen wordt er in een groepje gewerkt waardoor ongemerkt het vertrouwen in jezelf en de ander wordt ontwikkeld.  

Bij acroyoga werken we aan het verbeteren van conditie en uithoudingsvermogen, lenigheid, lichaamsbewustzijn e evenwicht. 

Maar ook leren de kinderen beter communiceren en samenwerken. Hoe kun je op elkaar bouwen, letterlijk en figuurlijk. Tot slot ; heel belangrijk is dat er veel wordt gelachen!

Wandelingen Sportdag 10 September

Tijdens deze sportdag worden er 2 wandelingen aangeboden.  De eerste heeft een totale lengte van 1 km en is toegankelijk voor iedereen, ook kinderen en mensen met een beperking. De tweede wandeling heeft een totale lengte van 4 kilometer. Hieronder kan men de beschrijvingen en routes downloaden. 

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1WIRZ_aYHCEz0n1t6DTv6_xpqqScwZas&usp=sharing