AED actie heeft nog 16 dagen te gaan!

Wat is er al veel gegeven voor de buurt AED actie! Maar we zijn er nog niet! 80% van het bedrag is opgehaald . Voor de overige 20% oftewel €494,- hebben we nog maar 16 dagen om van de buurt een hartveilige omgeving te maken.

De AED is er voor iedereen. Dit apparaat maakt de overlevingskans bij een hartstilstand aanzienbaar groter. Het aparaat wordt bij loskoppeling geactiveerd en geeft dan duidelijke audiovisuele instructies zodat iedereen is staat is het apparaat te bedienen. Bij een geslaagde actie wordt het apparaat aan de buitenmuur van de Stichting geplaatst, zodat deze 24/7 beschikbaar is.

Samen zijn we al heel ver gekomen, nog maar €494,- te gaan, dat gaan we samen redden toch?
Doneren kan in online via onderstaande link of cash in de stichting in de speciale donatiebox.

https://www.buurtaed.nl/project/buurtaed-voor-godefridus-van-heerstraat-6227-maastricht

Nog €905,- nodig voor de AED actie

https://www.buurtaed.nl/project/buurtaed-voor-godefridus-van-heerstraat-6227-maastricht/donateurs

We hebben nog 25 dagen om €905,- euro bij elkaar te krijgen voor de AED.

Een AED is een apparaat dat ingezet kan worden bij een hartstilstand. Deze AED willen we graag aan de buiten muur van de stichting plaatsen zodat deze 24/7 voor ieder die dit nodig heeft bereikbaar is.
Dit apparaat kost €2530,- Phillips schenkt €1000,- euro wanneer we binnen de 30 dagen van de actie samen €1530,- bij elkaar krijgen.
Wanneer we de deadline niet halen krijgen alle donateurs hun geld teruggestort en hebben we helaas geen buurtAED. Alle beetjes helpen elke donaties is meer dan welkom.

Laten we er samen voor gaan en de wijk hartveilig maken!

Help de wijk aan een AED!

Per jaar krijgen ongeveer 17.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken zorgt voor de grootste overlevingskans. Elke minuut daalt de overlevingskans bij een schokbare hartritmestoornis met 10%. Een ambulance is vaak te laat, die doet er gemiddeld 8 tot 10 minuten over. Daarom is een AED in de buurt van levensbelang.

De stichting ligt centraal in de wijk en stelt de buitenmuur ter beschikking waardoor er 24/7 een AED beschikbaar kan zijn voor de wijkbewoners en gebruikers van het stichtingsgebouw. Via een crowdfund actie hopen we samen met bewoners en gebruikers van het gebouw een AED bij elkaar te krijgen.

Wat houd de actie in?
Vanaf 23 September hebben we 30 dagen om €1530,- bij elkaar te krijgen. Geld kan gestort worden via de speciale crowdfund pagina. (link volgt nog) Halen we het streefbedrag niet binnen 30 dagen dan word het bedrag teruggestort op uw rekening en hebben we helaas geen AED. Binnen de stichting zal ook een collectebus klaarstaan voor mensen die liever persoonlijk met cash willen ondersteunen.

We weten waarom een AED belangrijk is, we kunnen afwachten en hopen dat mensen kunnen reanimeren wanneer nodig of we zijn pro actief en beschermen daarmee elkaar en de wijk. Laten we samen komen en onze krachten bundelen. Binnen 30 dagen een AED dat moet toch lukken?
Help mee, een hartstilstand kan iedereen overkomen!

Vragen? Mail naar: info@moetiaramaloekoe.com