Help de wijk aan een AED!

Help de wijk aan een AED!

Per jaar krijgen ongeveer 17.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken zorgt voor de grootste overlevingskans. Elke minuut daalt de overlevingskans bij een schokbare hartritmestoornis met 10%. Een ambulance is vaak te laat, die doet er gemiddeld 8 tot 10 minuten over. Daarom is een AED in de buurt van levensbelang.

De stichting ligt centraal in de wijk en stelt de buitenmuur ter beschikking waardoor er 24/7 een AED beschikbaar kan zijn voor de wijkbewoners en gebruikers van het stichtingsgebouw. Via een crowdfund actie hopen we samen met bewoners en gebruikers van het gebouw een AED bij elkaar te krijgen.

Wat houd de actie in?
Vanaf 23 September hebben we 30 dagen om €1530,- bij elkaar te krijgen. Geld kan gestort worden via de speciale crowdfund pagina. (link volgt nog) Halen we het streefbedrag niet binnen 30 dagen dan word het bedrag teruggestort op uw rekening en hebben we helaas geen AED. Binnen de stichting zal ook een collectebus klaarstaan voor mensen die liever persoonlijk met cash willen ondersteunen.

We weten waarom een AED belangrijk is, we kunnen afwachten en hopen dat mensen kunnen reanimeren wanneer nodig of we zijn pro actief en beschermen daarmee elkaar en de wijk. Laten we samen komen en onze krachten bundelen. Binnen 30 dagen een AED dat moet toch lukken?
Help mee, een hartstilstand kan iedereen overkomen!

Vragen? Mail naar: info@moetiaramaloekoe.com