Foto tentoonstelling

Foto tentoonstelling

Tentoonstelling “Moetiara, de Parel van Maastricht”

De nieuwe tentoonstelling “Moetiara, de Parel van Maastricht” is een initiatief van Stichting Moetiara Maloekoe in samenwerking met Solidair Maluku en Stichting Sunrise. Deze tentoonstelling is meer toegesneden op het leven van de Molukkers in Maastricht. Aan de hand van foto’s en attributen maakt de Maastrichtenaar kennis met het leven van Molukkers in Heer-Maastricht.

De tentoonstelling doet 5 buurthuizen aan, te beginnen op zondag 7 april a.s. in Het Ruweel in de wijk Malberg. Daarna volgt Het Amyerhoof in de wijk Amby ( 28 april), Klaekeburg in de wijk Heugem (12 mei), Het Atrium in de wijk Daaldof (02 juni ) en Het Trefcentrum in de wijk Witte Vrouwenveld (22 juni).

De rondreis door Maastricht wordt afgesloten met een Pasar Maluku op zaterdag 24 augustus op het Raadhuisplein in Heer.

Zondag 7 april a.s. vindt de aftrap plaats met muziek van Molukse en Indische muziekgroepen en een keur van Maastrichtse artiesten, een modeshow van Molukse klederdracht, een linedance demonstratie, catering van Moluks-Indische keuken en nog veel meer. De feestelijke opening vindt plaats in samenwerking met de Indische organisatie Selamat Datang.

Adres:

Het Ruweel, Malbergsingel 62, Maastricht
Zaal open: 12.00 uur
Einde feestprogramma: 19.00 uur
Entree: GRATIS

Voor meer informatie:
Guus Sassen: 06-13463469
Anita Matauseja: 06-61412473
Djonnie Soumete: 06-24655280