Molukse buurt- Maastricht
 
Buurt AED

Buurt AED

De stichting is een crowdfundingcampagne gestart om onze buurt AED te behouden en te zorgen dat deze levensreddende apparatuur optimaal blijft functioneren. Vijf jaar geleden werd deze AED met de genereuze steun van vrienden van Stichting Moetiara Maloekoe geïnstalleerd, maar nu is het tijd voor actie om het voortbestaan ervan te verzekeren.

Waarom is dit belangrijk?

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) kan het verschil maken tussen leven en dood bij een plotselinge hartstilstand. Elke seconde telt, en met een goed onderhouden AED in de buurt kunnen we levens redden. Echter, om ervoor te zorgen dat onze AED altijd gereed is voor noodgevallen, hebben we een servicepakket nodig dat de komende vijf jaar dekking biedt voor onderhoud, batterijvervanging, en check na de inzet van de AED.

Wat houdt het servicepakket in?

Met jouw steun kunnen we een uitgebreid servicepakket aanschaffen dat het volgende omvat:

  1. Onderhoud en Inspectie: Regelmatige controles en onderhoud om ervoor te zorgen dat de AED altijd operationeel is wanneer nodig.
  2. Batterijvervanging: Batterijen hebben een beperkte levensduur en moeten periodiek worden vervangen om ervoor te zorgen dat de AED klaar is voor gebruik.
  3. Elektrodenvervanging: Elektroden zijn essentieel voor het correct functioneren van de AED. Deze moeten regelmatig worden vervangen om optimale prestaties te garanderen.

Hoe kun je helpen?

We hebben jouw steun nodig om ons doel te bereiken en onze buurt AED te redden. Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het veiliger maken van onze gemeenschap. Hier zijn een paar manieren waarop je kunt helpen:

  • Doneer: Elke donatie, hoe klein ook, brengt ons dichter bij ons doel. Kies een bedrag dat voor jou haalbaar is en draag bij aan de veiligheid van onze buurt.
  • Deel: Verspreid het woord over onze campagne op sociale media, via e-mail of gewoon door het te vertellen aan vrienden, familie en buren. Hoe meer mensen we bereiken, hoe groter de kans op succes.

Hart voor de wijk!

Door samen te werken kunnen we ervoor zorgen dat onze buurt AED blijft functioneren en inzetbaar is in noodsituaties. Samen kunnen we een hartveilige omgeving creëren voor ons allemaal.

Doneren kan via:
https://www.servicebuurtaed.nl/project/servicebuurtaed-moetiara-maloekoe

Hartelijk dank voor uw donatie!