Molukse buurt- Maastricht
 
Lain Sajang Lain

Lain Sajang Lain

Wat leuk dat we nu in de uitvoerende fase van de decemberactie zitten. Na weken van plannen, regelen en hopen op voldoende donaties zijn we nu echt bezig.
De crowdfundactie is goedgekeurd door het platform, hoewel wij al bezig waren want de tijd was aan het dringen!.

Wat hebben we tot nu toe gedaan?
Vrijwilligers hebben rond gecrost in Maastricht en omgeving om alle producten bij ondernemers en donateurs op te pikken. Ondertussen waren er mensen bezig de dozen voor de pakketten te vouwen en in elkaar te zetten. Zodra de producten binnen waren heeft een team van vrijwilligers de pakketten gevuld. Vandaag komt het laatste vers product binnen en mogen de pakketten de deur uit!

We hebben al zoveel leuke reacties mogen ontvangen!
Ondernemers spraken hun waardering uit over de actie, ze voelde zich gesteund en waren blij dat we aan ze dachten. De vrijwilligers zijn enthousiast dat ze ondanks alle corona maatregelen en alles wat daarbij komt kijken toch iets positiefs kunnen bijdragen. De eerste ontvangers van de maaltijden waren blij, ontroerd en verrast dat ze een maaltijd mochten ontvangen. Het gaf ze vaak net een positieve boost op het moment dat ze het nodig hadden. Er komen zoveel verhalen samen in deze actie het is overweldigend.
Dat alles is mogelijk gemaakt door alle donateurs en vrijwilligers: HARTELIJK DANK!!

Vandaag: donderdag 17 december
Gaan de pakketten eruit (stiekem verheugen we ons wel een beetje op de blije gezichten). Op verschillende locaties staan vrijwilligers klaar om de pakketten verder te verspreiden. Stel je voor er komt zelfs iemand uit Venlo rijden met een grote wagen zodat we de pakketten van de ene locatie naar de andere kunnen brengen! Ongelofelijk, die inzet!
Vanavond gaan de eerste maaltijden van SATE BY JUNE eruit. Daar staan ook weer verschillend vrijwilligers klaar om deze te mogen bezorgen.
Drukke dag, we houden jullie op de hoogte!