Molukse buurt- Maastricht
 
U kunt ideeën inzenden voor besteding extra middelen Indisch-Molukse gemeenschap

U kunt ideeën inzenden voor besteding extra middelen Indisch-Molukse gemeenschap

Waar gaat het om?

In augustus van dit jaar is het 75 jaar geleden dat een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog met de capitulatie van Japan. De Rijksoverheid wil daarom graag iets extra’s doen voor de Indisch-Molukse gemeenschap in Nederland.

Hiervoor komt – gefaseerd – ruim 20 miljoen euro beschikbaar. Om dit zo goed mogelijk te besteden, wil de overheid zoveel mogelijk ideeën en behoeften ophalen bij de brede Indisch-Molukse gemeenschap. Dit betekent bij alle generaties, leeftijden, grote of kleine organisaties, dus ook bij uw organisatie of netwerk!

Het is de wens dat uw ideeën zoveel mogelijk voortbouwen op wat er al in gang is gezet met de collectieve erkenning van Indisch-Moluks Nederland. In het kader van deze collectieve erkenning zijn de afgelopen jaren tal van projecten ontwikkeld en doelstellingen gerealiseerd, zoals pleisterplaats Sophiahof, herdenken, contextgebonden zorg en de subsidieregeling collectieve erkenning van Indisch-Moluks Nederland.

Wij vragen u om mee te doen door een korte vragenlijst in te vullen namens uw organisatie of netwerk. Zie daarvoor de onderstaande link. Let op, gebruik deze link niet om te delen naar uw achterban, gebruik daarvoor de tweede link in de voorbeeldtekst onderaan deze e-mail.

Ga naar de vragenlijst door hier te klikken.