Moetiara Maloekoe

Gezellige vrouwenmiddag.

Op initiatief van Stichting Moetiara Maloekoe is op 18 mei 2016 een nieuwe project gestart; samen koken, samen eten voor vrouwen.

Een nieuw concept waarbij u niet alleen gast aan tafel kunt zijn ( al mag dat natuurlijk ook!) maar u vooral ook de mogelijkheid geboden wordt om samen met anderen de maaltijd te bereiden. Of u nou goed kunt koken of niet: iedereen is van harte welkom.

Het uitgangspunt van dit project is dat er door de vrouwen uit de wijk en de omgeving liggende wijken in wisselende groepjes gekookt wordt en vervolgens samen gegeten. De kookgroep bedenkt van te voren wat er gegeten gaat worden. Er wordt overdag de boodschappen gedaan zodat de kookgroep direct vanaf 13.00 u aan de slag kan.

Dus lijkt het u leuk om samen met de vrouwen uit de wijk en omgeving een maaltijd te bereiden en die in een gezellige sfeer samen op te eten? Meld u dan aan!

Als u alleen wilt mee-eten kan dit natuurlijk ook, u bent dan vanaf 17.30 uur welkom om mee te eten. Dit kunt u doen door u voor de 3de  woensdag van de maand aan te melden via telefoonnummer: 06 1412 40 73
of stuur een bericht onder  vermelding van: samen koken, samen eten voor vrouwen naar:
info@moetiaramaloekoe.com

 

Wat: Samen koken, samen eten voor vrouwen.
Wanneer: 3de woensdag van de maand (Aanmelden voor maandagochtend  10.00 uur!!)
Kosten: € 3,50 p.p.
Drank: € 0,50